Οι διαιτητές των αγώνων Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Σεντ Γκάλεν

Ο Κλεμέν Τουρπέν θα σφυρίξει το ματς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League, ενώ ο Αλεχάντρο Ερνάντεθ το ματς της ΑΕΚ με τη Σεντ Γκάλεν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Ο Κλεμέν Τουρπέν λοιπόν, από την κατηγορία «Elite» της UEFA θα είναι αυτός που θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ στην Ρωσία (την Τρίτη 22/09, 22:00), ενώ ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ θα σφυρίξει στο ματς της ΑΕΚ με την Σεντ Γκάλεν (Πέμπτη 23/09, 21:30).

Ο 38χρονος Τουρπέν που θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Champions League, έχει διευθύνει ξανά ελληνικές ομάδες καθώς πρόσφατα είχε οριστεί στους αγώνες ΠΑΟΚ-Άρης (0-0) και ΑΕΚ-Ολυμπιακός (1-2) για τα πλέι οφ της Super League.

Μαζί του θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντανός, Χακέτ, στο VAR τους Γουίλι, Πινγκάρντ ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σνέιντερ.

Στο ματς της ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, από την 1η κατηγορία της UEFA, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέρεθ, Ροντρίγκεθ και 4ο τον Ρόχας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα