Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός οι Καβάνι και Μαγκουάιρ κόντρα στην Παρί

Ο Έντινσον Καβάνι δεν θα κάνει αύριο (20/10) το ντεμπούτο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, για το Champions League, ενώ εκτός έμεινε και ο αρχηγός Μαγκουάιρ.

Μάταια περίμεναν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντεμπούτο του Έντινσον Καβάνι, στον αυριανό (20/10) αγώνα με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του φετινού Champions League.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την καραντίνα που είχε μπει λόγω του κορονοϊού, ωστόσο ο προπονητής του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έκρινε πως είναι ανέτοιμος για το αυριανό παιχνίδι και ως εκ τούτου ο παίκτης δεν θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στην πρώην ομάδα του στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την «Manchester Evening News», η αποστολή του αγγλικού συλλόγου αναχώρησε για την γαλλική πρωτεύουσα δίχως τον Καβάνι, ενώ απών ήταν και ο αρχηγός Χάρι Μαγκουαϊρ, δίχως όμως να έχει διευκρινιστεί ο λόγος της απουσίας του Άγγλου στόπερ. Ο τελευταίος πάντως έχει δεχτεί έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα για τις κακές εμφανίσεις του στους «κόκκινους διαβόλους».

Πέραν αυτών, στη Γιουνάιτεντ δεν υπολογίζεται επίσης ο τραυματίας Μέισον Γκρίνγουντ, ενώ αντίθετα, στις επιλογές του Νορβηγού προπονητή συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Ουρουγουανός εξτρέμ, Φακούντο Πελίστρι, όπως επίσης και ο Άξελ Τουανζέμπε, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας από πέρσι τον Δεκέμβρη και θα αποτελέσει μία επιπλέον λύση για την άμυνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα