Ολυμπιακός - Μαρσέιγ: Οι σκέψεις για Βινάγκρε και η αναμονή του Χολέμπας

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε πέρασε το πρώτο τεστ, δεν πονούσε στον αστράγαλο και ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να τον έχει ακόμη και βασικό στο σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μαρσέιγ (21/10, 22.00). Ο Χολέμπας είναι σε αναμονή.

Δεν έδειξε τίποτα ο Μαρτίνς στην προπόνηση της Δευτέρας (19/10) που έγινε στο Καραϊσκάκη. Ο λόγος είχε να κάνει με την απόφασή του να μην ζορίσει τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο. Έκαναν αποθεραπεία και ουσιαστικά στην προπόνηση της Τρίτης (20/10) στον Ρέντη θα μπουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει και την “πρόβα” ενδεκάδας ενόψει της πρεμιέρας στο Champions League με την Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη (21/10, 22.00).

Μία “πρόβα” που αναμένεται να δείξει αν θα έχει τον Ρούμπεν Βινάγκρε με τους βασικούς ή τελικά θα επιλέξει πάλι τον Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος μπακ προπονήθηκε την Δευτέρα (19/10), φάνηκε ότι έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο και κατά συνμέπεια, πέρασε με επιτυχία το πρώτο τεστ. Αν περάσει και το δεύτερο που θα είναι η προπόνηση της Τρίτης (20/10) και θα περιλαμβάνει μεγαλύτερη ένταση το πρόγραμμα, τότε ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να του δώσει ακόμα και φανέλα βασικού!

Ακόμα δεν έχει αποφασίσει οριστικά, καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Βινάγκε προερχόταν από ένα διάστρεμμα και ο αστράγαλός του τις προηγούμενες μέρες είχε πρηστεί. Συν τοις άλλοις, ο Μαρτίνς δεν το συνηθίζει να βάζει κατευθείαν τους καινούριους στην ενδεκάδα και μάλιστα σε παιχνίδι τόσο υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, με τον Βινάγκρε ίσως κάνει μία εξαίρεση, αρκεί να τον δει να βγάζει άνετα και την προπόνηση της Τρίτης (20/10.

Σε διαφορετική περίπτωση θα τον κρατήσει στον πάγκο και θα ξαναρίξει στη “μάχη” από την αρχή τον Χολέμπας. Δείχνει πάντως να το σκέφτεται ο Μαρτίνς για τον Βινάγκρε.

Από εκεί και πέρα, “παίζεται” μία θέση ανάμεσα σε Ραντζέλοβιτς ή Μασούρα για το ένα “φτερό” της επίθεσης, με τον Σέρβο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις, καθώς ο Μαρτίνς προσανατολίζεται να πάει σε σχηματισμό 4-3-3 με τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να παίρνουν φανέλα βασικού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα