Ολυμπιακός: Τρέξιμο για το… τίποτα στο Καραϊσκάκη

Η κυβέρνηση πήρε πίσω την απόφαση της για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού… έτρεχαν χωρίς λόγο.

Καθόλου απλό δεν είναι όλο αυτό που έγινε με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός θα γινόταν η πρώτη ομάδα που θα άνοιγε τις πόρτες της στο κοινό και μάλιστα είχε φροντίσει εδώ κι αρκετό καιρό για να είναι έτοιμη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι Πειραιώτες δούλευαν αρκετούς μήνες γι' αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όπως και να 'χει το γεγονός ότι η ανακοίνωση βγήκε 48ώρες πριν τη σέντρα με τη Μαρσέιγ είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να… τρέξουν για να είναι όλα στην εντέλεια.

Όλη αυτή η ιστορία με την κυβέρνηση να παίρνει πίσω την απόφαση της δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για ανθρώπους και στελέχη του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως επιστρέφει στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο κόσμος τότε άνθρωποι της ομάδας έπιασαν δουλειά για να είναι όλα έτοιμα το βράδυ της Τετάρτης.

Βγήκαν τα μεγάλα πανό που καλύπτουν τα καθίσματα στη κεντρικής κερκίδας και πρόκειται για μία δύσκολη διαδικασία. Ακόμη το πρωί της Τρίτης έγινε απολύμανση σε όλα τα καθίσματα του φαληρικού γηπέδου. Και όλα αυτά, ενώ λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως αναστέλλεται η απόφαση για επιστροφή του κόσμου.

Οι ετοιμασίες έπεσαν στο κενό και οι άνθρωποι του συλλόγου έπρεπε να τοποθετήσουν ξανά τα τεράστια πανό που κάλυπταν 15.000 καθίσματα και όπως γίνεται κατανοητό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα