Μάντσεστερ Σίτι - Πόρτο 3-1: Με το... δεξί και με ανατροπή οι «Πολίτες»

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-1 της Πόρτο στο «Έτιχαντ», στο δεύτερο ματς του 3ου ομίλου του Champions League. 

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε αυτό που ήθελε και ο Ολυμπιακός. Επικράτησε 3-1 της Πόρτο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League, ξεκινώντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως η φανέλα τους είναι… βαριά και προηγήθηκαν με μία εξαιρετική, ατομική προσπάθεια. Ο Λουίς Ντίας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάτησε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Έντερσον στο 14ο λεπτό. Η χαρά των Πορτογάλων όμως κράτησε μόνο τρία λεπτά και αυτό γιατί η Σίτι είχε γρήγορη απάντηση.

Στο 17’’ οι «Πολίτες» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στέρλινγκ από τον Πέπε. Ο Κουν Αγκουέρο ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε! Στην επανάληψη, η ομάδα του Μάντσεστερ ανέβασε τις γραμμές της, ψάχνοντας το γκολ και το βρήκε με τον Γκουντογκάν στο 65’. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Φεράν Τόρρες στο 73’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΝ. ΣΊΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Γκαρσία, Κανσέλο, Ροντρίγκο (85’ Φερναντίνιο – 94’ Στόουνς), Γουντογκάν (68’ Φοντέν), Μπερνάντο, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Αγκουέρο (68’ Τόρρες).
ΠΟΡΤΟ: Μαρτσεσίν, Σαρ (80’ Εβάνιλσον), Πέπε, Μπεμπά, Ζαϊντού, Σέρχιο Ολιβέιρα, Ουρίμπε, Φάμπιο Βιέιρα (77’ Ταρέμι), Λουίς Ντίας (55’ Μαναφά), Τεκατίτο, Μαρεγκά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα