Λίβερπουλ: Τι είπε ο Κλοπ για την «πεντάρα» στην Αταλάντα, τον Ζότα και τον Φιρμίνο

Η Λίβερπουλ απέναντι στην Αταλάντα το βράδυ της Τρίτης πραγματοποίησε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση. Λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι πέρασε «τρένο» από την Ιταλία (5-0) με τον Ζότα να σημειώνει χατ τρικ και τον Κλοπ στο τέλος να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Φιρμίνο, που αυτή την περίοδο δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Την καλύτερη της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η Λίβερπουλ κόντρα στην Αταλάντα.

Ο Γερμανός προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας, Γιούργκεν Κλοπ είπε για την εμφάνιση της ομάδας στο BT Sport:

«Ήταν η εμφάνιση που χρειαζόμασταν. Τα παιδιά έκαναν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο και είχαν όλοι συμμετοχή στο παιχνίδι μας. Ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι.

Αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά κόντρα στην Αταλάντα και η επίθεση μας έπιασε ένα κορυφαίο επίπεδο απόδοσης, έπαιξε κορυφαίο ποδόσφαιρο και σκοράραμε τα γκολ.

Σκόραραμε πέντε γκολ και θα μπορούσαμε ίσως να είχαμε σκοράρει ακόμη δύο ή τρία γκολ. Έπρεπε όμως και ο Άλισον να πραγματοποιήσει ορισμένες επεμβάσεις, οπότε βλέπετε πόσο μεγάλη είναι η απειλή, αν τους αφήσεις να μπουν στην περιοχή σου.

Λίβερπουλ: Τα πέντε γκολ κόντρα στην Αταλάντα (highlights)

Η συνολική εμφάνιση της ομάδας μου ήταν πάρα πολύ καλή και αυτός ήταν ο λόγος που πήραμε τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν σημαντικό, εμείς θέλαμε μόνο τη νίκη».

Για την απόδοση των Ζότα, Σαλάχ και Μανέ αλλά και τον Φιρμίνο που δεν ξεκίνησε ο Γερμανός είπε:

«Δεν νομίζω πως κάποιο σύστημα θα μπορούσε να αμυνθεί απόψε κόντρα στους Ζότα, Σαλάχ και Μανέ. Ο κόσμος είναι ένα τόσο άσχημο μέρος, ώστε σε μια στιγμή που ένας παίκτης λάμπει, εμείς να μιλάμε αμέσως για έναν άλλο παίκτη που νιώθουμε ότι έχει παίξει 500 συνεχόμενα παιχνίδια. Χωρίς τον Φιρμίνο ούτε που θα ήμασταν στο Champions League.

Αταλάντα-Λίβερπουλ 0-5: Ντεμπούτο για Τσιμίκα και σωτήρια ενέργεια στην πρώτη του επαφή (vids)

Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους από 11 παίκτες. Απόψε ο Ζότα έκανε ένα σούπερ, σούπερ παιχνίδι αλλά αυτό δεν λέει τίποτα για τον Φιρμίνο και δεν έχει να κάνει με ενδεχόμενους πονοκεφάλους μου. Είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος για την εμφάνιση που έκαναν τα παιδιά μου».

Για τον Ρις Γουίλιαμς που ξεκίνησε βασικός:

«Ήταν εξαιρετικός. Ούτε που θα μπορούσα να με φανταστώ να αγωνίζομαι στα 19 μου κόντρα στον Ζαπάτα σε αγώνα του Champions League. Ήταν απίστευτος.

Δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο χαρούμενος. Θα έπρεπε να τον δείτε στα αποδυτήρια, ήταν τόσο ξεχωριστό το χαμόγελο που είχε στο πρόσωπο του.

Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές γιατί ο Βίρτζιλ δεν είναι τώρα μαζί μας, οπότε μεταθέτουμε την ευθύνη σε 10 πλάτες και όχι σε μια. Όλοι θα πρέπει να βγουν μπροστά τώρα. Οι Ρόμπερτσον, Άρνολντ και Γκόμες είναι υπεύθυνοι. Η ομάδα αμύνθηκε με έναν απίστευτο τρόπο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα