Μαρσέιγ - Πόρτο 0-2: Φωτιές οι «Δράκοι» στο «Βελοντρόμ» (highlights)

γκολ των Ζαϊντού και Σέρζιο Ολιβέιρα η Πόρτο  πέρασε 2-0 από την έδρα της Μαρσέιγ και είναι με το ένα πόδι στους «16» του Champions League.

Σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Πόρτο νίκησε στη Μασσαλία 2-0 την Μαρσέιγ και είναι κοντά στο εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο άνοιξε το σκορ με τον Ζαϊντού στο 39' μετά την επέμβαση του Μανταντά σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Μαρσέιγ.

Δείτε το γκολ:

Στο 67΄ η Πόρτο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκρούγιτς με δεύτερη κίτρινη αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς κόκκινη είδε ο Μπαλέρντι για μαρκάρισμα που τιμωρήθηκε με πέναλτι.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Σέρζιο Ολιβέιρα και έκανε το 0-2. Στα υπόλοιπα λεπτά η Πόρτο διαχειρίστηκε το παιχνίδι όπως έπρεπε για να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Στο 81ο λεπτό η Μαρσέιγ είχε πάντως την ευκαιρία να μειώσει αλλά ο Μπενεντέτο σημάδεψε το δοκάρι από καλή θέση.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο, Καμαρά (59’ Παγέτ), Μπαλέρντι, Σανσόν (79’ Ακέ), Λουίς Ενρίκε (59’ Κιζάνς), Ρονζιέ, Αμαβί, Τοβέν (79’ Ναγκατόμο), Ζερμέν (59’ Μπενεντέτο)

ΠΟΡΤΟ: Μαρκεσίν, Κορόνα (78' Ταρεμί), Ζαϊντού Σανούσι, Σαρ, Εμπεμπά, Μαναφά, Οτάβιο, Ολιβέιρα (90' Λουμ), Γκρούιτς, Μαρεγκά (78’ Ζοάο Μάριο), Λουίς Ντίας (79’ Νακατζίμα)

Δείτε τα highlights του αγώνα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα