Μαρσέιγ-Ολυμπιακός: Η εμφάνιση που θα φορέσουν οι Πειραιώτες (pic)

Έγινε γνωστή από τον Ολυμπιακό η εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Στο "Βελοντρόμ" δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Η πολύ σημαντική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε live από το fosonline.gr.

Ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο και για να το κάνει αυτό του αρκεί μία ισοπαλία, ενώ αν κάνει διπλό και τον ευνοήσει το αποτέλεσμα του αγώνα της Πόρτο με τη Σίτι μπορεί να μείνει ζωντανός και στο κυνήγι της πρόκρισης στους "16" του Champions League.

Πριν λίγο οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό και την εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστούν στην αποψινή αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα φορέσουν τα κλασικά τους ερυθρόλευκα, αλλά τη δεύτερη εμφάνιση, χρώματος γαλάζια, με τον Ζοσέ Σα να φοράει κίτρινη εμφάνιση. Με τις συγκεκριμένες φανέλες είχε παίξει ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια για τα play offs του Champions League.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα