Ολυμπιακός: Σωστά ο Μαρτίνς στάθηκε στο λάθος του πρώτου πέναλτι

Ο Ολυμπιακός όρισε τη μοίρα του στον όμιλο και έφερε τον εαυτό του σε αυτή τη θέση και ο ίδιος μπορεί να τον βγάλει και να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2021.

Είναι αδιανόητος ο τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχασε αυτό το παιχνίδι. Ένας Ολυμπιακός που είχε δουλέψει πάρα πολύ το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και φρόντισε από το 10' και μετά να επιβάλλει στον αγωνιστικό χώρο το ρυθμό του. Έκανε ό,τι ήθελε απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε το ρίσκο με τον Βρουσάι και δικαιώθηκε, διότι ο μικρός, αφού πέρασε ένα δεκάλεπτο που χρειάστηκε για να προσαρμοστεί στη συνέχεια τα πήγε περίφημα και δημιουργικά και ανασταλτικά, ενώ έχει και την ασίστ στο γκολ.

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει ένα μας από έναν αντίπαλο που δεν του έχει κάνει ευκαιρία. Όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ, η οποία δεν μπόρεσε ούτε καν να τον απειλήσει. Ακόμη και οι φάσεις των δύο πέναλτι είναι ανόητες και ειδικά η πρώτη. Για τον Παπέ Σισέ το σημειώναμε και στο "ΦΩΣ" μετά το παιχνίδι με τον Άρη ότι έδειχνε να έχει χάσει τη συγκέντρωση του. Είναι κάτι που του συμβαίνει όταν παίζει σερί ματς ο Σενεγαλέζος και στη φάση του πρώτου πέναλτι κάνει τραγικό λάθος.

Γι' αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε σε αυτή τη φάση, διότι ο Ολυμπιακός μόνος του έβαλε στο παιχνίδι μία ομάδα που ήταν ανήμπορη να αντιδράσει. Και από τη στιγμή που τη βάζεις στο κόλπο στη συνέχεια μπορούν να συμβούν διάφορα, διότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο και με τη μπάλα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Και κάπως έτσι ήρθε το δεύτερο πέναλτι και ο Ολυμπιακός έχασε ένα ματς από μία χειρότερη ομάδα και χωρίς να απειληθεί. Είναι απίστευτο το πώς χάθηκε αυτό το παιχνίδι, αλλά γενικά είναι απίστευτο ότι φέτος ο Ολυμπιακός δεν πήρε κανέναν βαθμό μακριά από το Καραϊσκάκη.

Και γι' αυτό ευθύνεται ο ίδιος και κακά τα ψέματα, αλλά μόνος του όρισε τη μοίρα του και μόνος του συνεχίζει να την ορίζει. Στο "Ντραγκάο" αν και είχε βάλει την Πόρτο στα σχοινιά βρέθηκε πίσω στο σκορ. Σε ένα ματς που ήταν πολύ καλός έφυγε με άδεια χέρια. Το ίδιο και στη Μασσαλία από μία σαφώς πολύ χειρότερη ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός είχε αποφύγει τα παιδικά λάθη σε αυτά τα ματς και είχε πάρει κάτι, τότε τώρα θα ήταν σε άλλη θέση. Συνεχίζει κρατάει τη μοίρα στα χέρια του. Νίκη θέλει με την Πόρτο και πέρασε. Και δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τι χρειάζεται αν δεν τη νικήσει. Πρέπει να τη νικήσει γιατί το χρωστάει στον εαυτό του. Οι τρεις βαθμοί είναι λίγοι γι' αυτόν τον Ολυμπιακό που όμως ακόμα δείχνει ότι θέλει δουλειά για να κάνει το κάτι παραπάνω.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα