Μάντσεστερ Γουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν: Την υποδέχεται ο Καβάνι!

Ο Έντισον Καβάνι αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «Ελ Ματαντόρ» είναι ο πρώτος σκόρερ με 200 γκολ στην ιστορία των Γάλλων και την Τετάρτη (2/11) θα τεθεί απέναντι στην ομάδα που απογείωσε! 

Ο Έντινσον Καβάνι μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον κι έφερε τα πάνω -κάτω.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχαναν με 2-0 αλλά με την είσοδο του Ουρουγουανού επιθετικού άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Το 2-0 έγινε 2-3 και ο Καβάνι με 2 γκολ, στο 74’ και στις καθυστερήσεις, «υπέγραψε» τη μεγάλη ανατροπή.

Το βράδυ της Τετάρτης ο «Ελ Ματαντόρ» υποδέχεται την πρώην ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, στο μεγάλο ντέρμπι του Champions League. Επτά χρόνια αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας και πλέον θα βρεθεί αντίπαλός της σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι.

Ο Καβάνι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία των πρωτευουσιάνων, έχοντας βρει 200 φορές τα αντίπαλα δίχτυα και τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του κλαμπ!

Μένει να δούμε αν ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πληγώσει» απόψε (3/12) τους πρωταθλητές Γαλλίας, θέλοντας κιόλας να αποδείξει πράγματα σε κάποιους από την πρώην του ομάδα!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα