Champions League: Το Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι πάει στη Βαρσοβία (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι για τους «16» του Champions League θα έχει άλλον τόπο διεξαγωγής και συγκεκριμένα τη Βαρσοβία.

Ένας ακόμα αγώνας για τον γύρο των «16» του Champions League αλλάζει έδρα, μετά το ζευγάρι Λειψία - Λίβερπουλ, το οποίο, όπως ανακοίνωσε επισήμως η UEFA, πρόκειται να διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

Λειψία - Λίβερπουλ: Θα γίνει και επίσημα στη Βουδαπέστη

Ο λόγος γίνεται για το πρώτο παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης - Τσέλσι, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης τις 22:00.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο Άντζελο Μαντζιάντε του Sky Sport, ο αγώνας των «ροχιμπλάνκος» με τους Λονδρέζους δεν πρόκειται να διεξαχθεί στη Μαδρίτη. Ο λόγος είναι τα περιοριστικά μέτρα που υπάρχουν στην ισπανική πρωτεύουσα εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, που θα οριστικοποιεί το γεγονός της διαφοροποίησης του τόπου διεξαγωγής του ματς Ατλέτικο - Τσέλσι για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα