Λειψία - Λίβερπουλ 0-2: «Κόκκινο» προβάδισμα πρόκρισης με Σαλάχ και Μανέ!(highlights)

Η Λίβερπουλ «καθάρισε» το εκτός έδρας ματς με τη Λειψία μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο β' μέρος και πήρε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League.

Αποφασιστικό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Champions League απέκτησε η Λίβερπουλ το βράδυ της Τρίτης στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης απέναντι στην -τυπικά- γηπεδούχο Λειψία.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ χρειάστηκαν μόλις ένα πεντάλεπτο στο β' μέρος προκειμένου να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και με αυτό το 0-2 στο ενεργητικό τους έχουν τεράστιο αβαντάζ ενόψει του δεύτερου ματς των δύο ομάδων στις 10 Μαρτίου.

Κι όμως, η Λειψία έφτασε μια... ανάσα από το γκολ με το σκορ στο 0-0, όταν μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντάνι Όλμο με καρφωτή κεφαλιά «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Άλισον, ο οποίος είδε με ανακούφιση τη μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα της εστίας του...

Κι αφού στάθηκε τυχερή σε αυτό το σημείο, η Λίβερπουλ στο πεντάλεπτο 53'-58' ουσιαστικά σφράγισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, αρχικά με σκόρερ τον Μοχάμεντ Σαλάχ και ακολούθως με τον Σαντιό Μανέ.

Οι συνθέσεις

ΛΕΙΨΙΑ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάστσι, Ουπαμεκανό, Ανχελίνιο, Κλόζτερμαν, Μουκιελέ (64’ Ορμπάν), Άνταμς, Ζάμπιτσερ, Καμπλ (73’ Χουάνγκ), Όλμο, Ενκουνκού, Αϊνταρά (64’ Πόουλσεν).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Καμπάκ, Χέντερσον, Τζόουνς, Τιάγκο (72’ Τσάμπερλεϊν), Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ (90′ Ν.Ουίλιαμς), Φιρμίνο (72’ Σακιρί).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα