Τέταρτος διαιτητής ο Σιδηρόπουλος στο Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν

Θέση στο διαιτητικό τιμ του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν για τα ημιτελικά του Champions League θα πάρει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Μεγάλη τιμή για τον Τάσο Σιδηρόπουλο αλλά και την ελληνική διαιτησία γενικότερα αποτελεί αναμφίβολα ο ορισμός του από την UEFA στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα για το Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (4/5) με ώρα έναρξης στις 22.00 και ο Έλληνας ρέφερι θα είναι ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Ζέινστρα. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν τέταρτος διαιτητής και στο Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε επικρατήσει με 1-2 στον πρώτο αγώνα στο Παρίσι, έτσι η Παρί των Εμπαπέ, Νεϊμάρ καλείται να ανατρέψει το συγκεκριμένο σκορ, αν θέλει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα