Champions League: Πλήρης η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Σαββάτου (29/5)

Με όλα τα μεγάλα της «αστέρια» θα αγωνιστεί η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Champions League το Σάββατο (29/5) κόντρα στην Τσέλσι στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο. Αναλυτικά η αποστολή για τον τελικό.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Μάντσεστερ Σίτι για τον μεγάλο τελικό του Champions League με αντίπαλο την Τσέλσι.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον αγγλικό «εμφύλιο» το Σάββατο (29/5) στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο, με τους «πολίτες» να διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην ιστορία τους.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας Πεπ Γκουαρντιόλα θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή των «γαλάζιων» από το Νησί αύριο το πρωί (28/05) με προορισμό την Πορτογαλία.

Ανάμεσα στους 23 παίκτες που επέλεξε βρίσκεται και ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα της Σίτι.

Αναλυτικά η αποστολή της Σίτι για τον τελικό:

Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακέ, Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Αγουέρο, Ζιντσένκο, Στέφεν, Λαπόρτ, Ροντρίγκο, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φεράν Τόρες, Μεντί, Φερναντίνιο, Μαχρέζ, Κανσέλο, Έντερσον, Κάρσον, Φόντεν, Γκαρσία, Τράφορντ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα