Νέφτσι-Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

ΜΠΑΚΟΥ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Sold out έκανε η Νέφτσι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Στη Νέφτσι γνωρίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός και πως έχει ταξιδέψει για το Μπακού χωρίς να έχει στη διάθεση του αρκετά βασικά του στελέχη. Η ομάδα του Πειραιά είναι αρκετά "πληγωμένη" για την κρίσιμη ρεβάνς της Τετάρτης.

Από την πλευρά τους οι Αζέροι ξέροντας πως ο αντίπαλος τους έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει θεωρούν πως είναι μία καλή ευκαιρία να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν. Παραδέχονται ότι ακόμα κι έτσι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο.

Πιστεύουν, όμως, ότι έχουν τη δυνατότητα να παλέψουν το ματς και ελπίζουν σε ένα θαύμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος της Νέφτσι από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση να τα εξαφανίσει.

Η Νέφτσι, λοιπόν, έκανε sold out για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στις κερκίδες της Bakcell Arena θα βρεθούν κάτι περισσότεροι από 5.000 θεατές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα