Ολυμπιακός: Ποιοι θα παίξουν με τη Λουντογκόρετς, η λίστα του Μαρτίνς

Ο Γιαν Εμβιλά είναι κανονικά στη λίστα για τα ματς του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς. Αποκλείστηκαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νίκολα Τσούμιτς και Αλγκασίμ Μπα.

Γνωστοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/7) η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Γιαν Εμβιλά που είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού από τα ματς με την Νέφτσι, επιστρέφει στην ευρωπαϊκή λίστα και τίθεται στη διάθεση του Μαρτίνς.

Ο δε Τικίνιο μπήκε στη λίστα για να εκτίσει τις δύο από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας, ενώ εκτός έμειναν οι Παπαδόπουλος, Τσούμιτς και Αλγκασίμ Μπα. Ο Μαντί Καμαρά τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και την εξέτισε στο ματς του Μπακού.

Αναλυτικά:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Λίστα Β: Καραργύρης, Κασέμι, Κίτσος, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης.

*** Έως την Δευτέρα (2/8) ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κάνει δυο αλλαγές. Σίγουρα η μία εξ αυτών θα είναι ο Χένρι Ονιεκούρου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα