Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξηγήσεις Σόλσκιερ για την αλλαγή του Κριστιάνο

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για την αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις.

Εξηγήσεις για την αντικατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις έδωσε ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός τεχνικός δέχθηκε σφοδρή κριτική για τη συγκεκριμένη κίνηση, όχι μόνο επειδή απέσυρε τον Πορτογάλο, αλλά γιατί στη θέση του έβαλε τον Λίνγκαρντ ο οποίος και έκανε το λάθος στο τέλος και οι Ελβετοί πήραν τη νίκη.

Champions League: Νίκες για Τσέλσι, Μπάγερν και Γιουβέντους (highlights)

«Έκανα αλλαγή τον Κριστιάνο γιατί πρέπει να τον προσέχουμε. Γι’ αυτό το έκανα. Αυτός ο άνθρωπος είναι εκπληκτικός, δεν σταματάει να μας εκπλήσσει, σκόραρε ένα ακόμα γκολ και έπρεπε να κερδίσει και ένα πέναλτι το οποίο ποτέ δεν δόθηκε από τον διαιτητή», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Τρίτης στην Ελβετία με αντίπαλο τη Γιουνγκ Μπόις και την είσοδο του Λίνγκαρντ, ο οποίος έκανε και το λάθος γύρισμα στον Ντε Χέα στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να δεχθεί γκολ η ομάδα του στο φινάλε και να ξεκινήσει με το αριστερό στη φάση των ομίλων του Champions League, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα