Champions League: Στην κορυφαία 11άδα της 4ης αγωνιστικής ο Βλαχοδήμος

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βραχοδήμος, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μία θέση στην καλύτερη 11άδα της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League εξασφάλισε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Τι κι αν ο Έλληνας τερματοφύλακας δέχτηκε πέντε γκολ στην ήττα της Μπενφίκα με 5-2 από την Μπάγερν στο Μόναχο για το 5ο γκρουπ της διοργάνωσης, εν τούτοις ήταν μέσα στις επιλογές με τους παίκτες που ξεχώρισαν το διήμερο που μας πέρασε.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο ματς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέτυχε χατ-τρικ, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Βλαχοδήμο από τη βούλα του πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πολωνός φορ των πρωταθλητών Γερμανίας συμπεριλήφθηκε και αυτός στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής, όπως επίσης μεταξύ άλλων και οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους αντίστοιχα.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής:

Τερματοφύλακας: Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα)

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Ρίντλε Μπακού (Βόλφσμπουργκ), Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Κρίστοφερ Νκούνκου (Λειψία), Τζεορτζίνο Βαϊνάλντουμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ετιέν Καπούε (Βιγιαρεάλ), Πέντρο Γκονζάλβες (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας)

Επιθετικοί: Πάουλο Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν Μονάχου), Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα