Μέσι: Το ντεμπούτο του στο Champions League, μαζί με τον Χαβίτο (vid)

Η UEFA θυμήθηκε το ντεμπούτο του Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο Champions League πριν από 17 χρόνια. Δείτε το βίντεο όπου διακρίνεται και ο γνωστός μας Χαβίτο.

Πριν από 17 χρόνια έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα φυσικά ο Μέσι. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο είχε αγωνιστεί βασικός στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαχτάρ στις 7/12/2004!

Η UEFA ανέβασε σχετικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της, όπου διακρίνεται στην καθιερωμένη είσοδο των ομάδων και ο Χαβίτο. Ο Ισπανός που αποκτήθηκε από τον Άρη και είχε εντυπωσιάσει για να αγωνιστεί στη συνέχεια για λίγα ματς στον Ολυμπιακό, ήταν συμπαίκτης σε εκείνο το ματς με τον Μέσι. Στο ντεμπούτου του Αργεντινού άσου στο Champions League.

Ο Χαβίτο στην Ελλάδα έπαιξε και σε Κέρκυρα, Πανθρακικό ενώ πλέον έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Τεχνικός της Μπαρτσελόνα τότε ήταν ο Ολλανδός Φρανκ Ράικαρντ, ο οποίος στο ημίχρονο έκανε αλλαγή τον Χαβίτο, με τους Καταλανούς να είναι πίσω στο σκορ με 2-0 και τελικά να γνωρίζουν την ήττα σε ένα αδιάφορο για εκείνους βαθμολογικά παιχνίδι αφού είχαν προκριθεί στην επόμενη φάση. Εκεί όπου αποκλείστηκαν από τη Τσέλσι, ύστερα από δύο αναμετρήσεις...φωτιά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα