Άνω-κάτω η Παρί Σ.Ζ. μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ: Σοβαρό επεισόδιο Νεϊμάρ - Ντοναρούμα

Χτυπάει κόκκινο όλος ο οργανισμός της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League.

Σύμφωνα με την ισπανική "Marca", λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι Τζίτζι Ντοναρούμα και Νεϊμάρ, οι οποίοι αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς και ευθύνες για τα πρώτα δύο γκολ. Ο Βριζιλιάνος κατηγόρησε τον Ιταλό για το ταγικό λάθος στο πρώτο και τούμπαλιν για το δεύτερο. Μετά από παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, τα πνεύματα ηρέμησαν, παρότι είχε προηγηθεί η ένταση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νασέλ αλ Κελαϊφί και τον αθλητικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Νασέρ αλ Κελαϊφί, κλωτσούσε τις πόρτες από τα αποδυτήρια στο Μπερναμπέου και κραύγαζε, ζητώντας να μπει στο δωμάτιο των διαιτητών.

Όπως μετέδωσε το ισπανικό δίκτυο Movistar+, ο πρόεδρος της Παρί και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, Νασέρ αλ Κελαϊφί, έβριζε τους διαιτητές της αναμέτρησης και κλώτσησε το γραφείο ενός αξιωματούχου της Ρεάλ. Αργότερα, κλήθηκε η ασφάλεια του γηπέδου, προκειμένου να παρέμβει και να καθησυχάσει τον εκτός εαυτού ιδιοκτήτη της Παρί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα