Σιμεόνε: «Πάντα κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους για να κεντρίσουν την προσοχή. Τους αγνοώ...»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, απάντησε στην έντονη κριτική που δέχτηκε για το αμυντικό στιλ παιχνιδιού της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει της αυριανής (13/4) ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Μία απάντηση έδωσε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, στην έντονη κριτική που έχει δεχτεί για το αμυντικό στιλ παιχνιδιού της ομάδας του στον πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ετιχάντ» για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι «πολίτες» τελικά κέρδισαν 1-0 τους «ροχιμπλάνκος», ενώ αύριο (13/4) οι δύο ομάδες κοντράρονται στην Ισπανία στη ρεβάνς, που θα κρίνει και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

«Προπονώ από το 2005-06 και έχω επιλέξει να σέβομαι πάντα τους συναδέλφους μου. Όμως πάντα κάποιοι πρώην παίκτες ή προπονητές αποφασίζουν να ανοίξουν το στόμα τους για να κεντρίσουν την προσοχή του κόσμου. Απλά τους αγνοώ», σημείωσε ο Αργεντινός τεχνικός των Μαδριλένων, όταν ρωτήθηκε για τα «πυρά» που δέχτηκε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που παίζει πολύ καλά, αλλά έχουμε ελπίδες. Είναι προφανές ότι η ελπίδα από μόνη της δεν είναι αρκετή, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι εκεί όπου μπορούμε να τους πληγώσουμε. Τα λόγια δεν λένε πολλά, σημασία έχει τι θα γίνει αφότου ξεκινήσει το παιχνίδι», είπε κλείνοντας ο Σιμεόνε.

Στο μεταξύ, ο 30χρονος μέσος και αρχηγός της ομάδας, Κόκε, υπογράμμισε με τη σειρά του:

«Παίζουμε με αυτό τον τρόπο εδώ και μία δεκαετία και το απολαμβάνουμε. Έχουμε ένα πλάνο και θα μένουμε πάντα σε αυτό. Ξέρουμε πώς παίζει η Σίτι, δεν μπορείς να της δώσεις χώρους. Ο κόσμος ας λέει ό,τι θέλει. Παίζουμε όπως παίζουμε, έχουμε το δικό μας σχέδιο και θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, ό,τι κι αν προτείνουν οι ειδήμονες».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα