Ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι και ο Νάτχο

Ο Μπίμπρας Νάτχο είχε περάσει από τον Ολυμπιακό, δεν ξεχνά την ερυθρόλευκη φανέλα του, αλλά ελπίζει ότι θα περάσει η Μακάμπι Χάιφα.

Ο Μπίμπρας Νάτχο έχει φύγει από το πρωτάθλημα της πατρίδας του εδώ και μια δωδεκαετία όταν πήγε από την Χάποελ Τελ Αβίβ στην Ρούμπιν Καζάν. Και μετά έκανε μια καριέρα με σταθμούς στην Ελλάδα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για μία σεζόν αφού ενδιάμεσα έπαιξε ξανά για χρόνια στην Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τα τελευταία τρία χρόνια ο διεθνής Ισραηλινός μέσος παίζει στην Σερβία με την Παρτιζάν. Αλλά φαίνεται πως δεν ξεχνά τη χρονιά που έκανε στον Ολυμπιακό, με προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς και με τις αναμνήσεις του από το κοινό της ομάδας.

Με αφορμή την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα, κάποιος Ισραηλινός έβαλε φωτογραφία στα social media με τη φανέλα που φορούσε ο Νάτχο στην ελληνική ομάδα γράφοντας «συγγνώμη οπαδοί της Μακάμπι, αλλά η καρδιά είναι με τον Ολυμπιακό». Κι ο έμπειρος παίκτης απάντησε ότι «μου αρέσει πολύ η φανέλα, αλλά ελπίζω ότι θα περάσει η Χάιφα».

Το σχόλιο του Νάτχο έχει μεταφέρει στους δικούς της λογαριασμούς η ισραηλινή ομάδα. Έχοντας κάνει καλωσόρισμα στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι στην Χάιφα αμέσως μετά την κλήρωση, αλλά και ανεβάζοντας το video με τα γκολ της νίκης της με 3-0 στην Κύπρο προ εικοσαετίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα