Champions League: Η Μονακό 1-1 με την PSV και καυτή ρεβάνς

Μονακό και PSV Αϊντχόφεν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Μόντε Κάρλο και θα λύσουν τις διαφορές τους για την πρόκριση στα play off στην Ολλανδία. 

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Ολλανδίας άφησαν Μονακό και PSV με το 1-1 στο Λουί Ντε και ένα προβάδισμα βέβαια για την ομάδα του Ρουντ Φαν Νιστελρόι που έχει τη ρεβάνς στην έδρα της. Με την ομάδα που θα προκριθεί στα play off του Champions League να συναντά εκεί το νικητή του ζευγαριού Ουνιόν-Ρέιντζερς.

Η Αϊντχόφεν ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, κάτι που κατάφερε στο 39’ με σουτ του Φέερμαν έπειτα από πάσα του Ντε Γιονγκ. Στο δεύτερο μέρος η Μονακό ανέβασε την απόδοσή της και κυνήγησε την ισοφάριση την οποία βρήκε στο 80' με τον Ντισασί να σκοράρει με κοντινό σουτ μετά από φάουλ του Φοφανά. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων που έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη, αλλά ο Φοφανά ήταν άτυχος στο 88' με κεφαλιά στο δοκάρι.

Διαιτητής: Νταβίντε Μάσα (Ιταλία)

Κίτρινες: 3’ Ματαζό, 67’ Γιάκομπς, 87' Γκουτιέρεζ, 88' Φέερμαν

ΜΟΝΑΚΟ: Νουμπέλ, Βάντερσον, Ντισασί, Μαριπάν, Γιάκομπς, Ματαζό, Φοφανά, Γκολοβέν (75' Εμπολό), Βόλαντ (75' Μάρτινς), Μιραμίνο (67’ Ντιατά), Μπεν Γεντέρ (84' Ντιόπ)

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτεζ, Εμβουενέ (75' Όπεγκαρντ), Τέζε, Ομπίσπο, Μαξ (61’ Σίλβα), Τιλ (61’ Γκουτιέρεζ) , Σανγκαρέ (78' Φαν Γκίνγκελ), Φέερμαν, Σαϊμπαρί (75' Σίμονς), Γκάκπο, Ντε Γιονγκ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα