Champions League: Πέρασε η PSV με ανατροπή στην ανατροπή!

Στα play off του Champions League προκρίθηκε η PSV Αϊντχόφεν σε εκπληκτικό ματς με την Μονακό που κρίθηκε στην παράταση (3-2). Θα αντιμετωπίσει τώρα την Ρέιντζερς.

Τεράστια πρόκριση για την Αϊντχόφεν επί της Μονακό σε ένα επίσης τεράστιο ματς στο «Φίλιπς Στάντιον» που κρίθηκε στην παράταση (3-2). Με δύο ανατροπές στην εξέλιξή του και με νικήτρια τελικά την ολλανδική ομάδα που συνεχίζει στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League έχοντας μπροστά της στα play off την Ρέιντζερς.

Η Αϊντχόφεν προηγήθηκε στο 21' με τον Βέερμαν παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά η Μονακό βρήκε την απάντηση στο 58' με τον Μαριπάν μετά από προσπάθεια του Εμπολό. Ο Μπεν Γεντέρ στο 70' έκανε το 1-2 από ασίστ του Μάρτινς που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς. Όμως στο 89' μια άλλη αλλαγή ήταν καθορσιτική, ο Γκουτιέρες, ο οποίος έκανε το 2-2 για την PSV και έστειλε το ματς στην παράταση. Στο 109' ο Ντε Γιονγκ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή (!) και έβαλε την Αϊντχόφεν σε θέση οδηγού

ΑΊΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτες, Εμβουενέ (77' Μπακαγιόκο), Τέζε, Ομπίσπο (88' Φαν Γκίνγκελ), Μαξ (77' Όπεγκαρντ), Σανγκαρέ, Τιλ (65' Γκουτιέρες), Βέερμαν (107' Μπρανθγουέιτ), Σαϊμπαρί (65' Σίλβα), Γκάκπο, Ντε Γιονγκ

ΜΟΝΑΚΟ: Νουμπέλ, Βάντερσον, Ντισασί, Μαριπάν, Γιάκομπς (53' Ενρίκε), Μιναμίνο (68' Μάρτινς), Φοφανά, Ματαζό (106' Λούκας), Γκολοβέν (53' Ντιατά), Φόλαντ (46' Εμπολό), Μπεν Γεντέρ (82' Ντιοπ)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα