Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Μπόντο Γκλιμτ 4-1: Στους ομίλους οι Κροάτες

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ επικράτησε με σκορ 4-1 της Μπόντο Γκλιμτ στην παράταση και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Ζάγκρεμπ ανάμεσα στη Ντινάμο και τη Μπόντο Γκλιμτ με τους Κροάτες να προκρίνονται στους ομίλους επικρατώντας με σκορ 4-1 στην παράταση. Στο πρώτο ματς οι Νορβηγοί είχαν νικήσει 1-0 και είχαν κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους.

Ο Κροάτες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ με τον Όρσιτς ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 35' ο Πέτκοβιτς έκανε το 2-0 για τη Ντινάμο δίνοντας της σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης.

Στην επανάληψη το σκηνικό άρχισε να αλλάζει με τη Μπόντο Γκλιμτ να είναι η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και η οποία είχε περισσότερη φρεσκάδα. Έτσι στο 70' ο Γκρονμπάεκ σκόραρε και μείωσε σε 2-1.

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε των 90 λεπτών και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Ντίμιτς στο 117' εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και έκανε το 3-1. Ο Μποτσκάι στο 120' έκανε και το 4-1 και κλείδωσε εκεί την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Την Πέμπτη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Champions League. Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα