Champions League: Ετοιμάζει καταγγελία στην UEFA η Μπαρτσελόνα

Έξαλλοι είναι στην Μπαρτσελόνα με τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην Ίντερ. Μάλιστα η διοίκηση ετοιμάζει καταγγελία στην UEFA. 

Το ενδεχόμενο να κάνει καταγγελία για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με την Ίντερ και το πέναλτι που δεν υποδείχθηκε στον αγώνα με την Μπάγερν ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα.

Οργή στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, μετά τον αγώνα με την Ίντερ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Mundo Deportivo, η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο υποβολής επίσης καταγγελίας κατά της διαιτησίας του αγώνα της Τρίτης (4/10) στο Μιλάνο αλλά και όσα είχαν γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Διαιτητής στο Μιλάνο ήταν ο Σλάβκο Βίντσιτς. Οι Καταλανοί αναφέρουν πως το γκολ του Πέδρι, που ακυρώθηκε λόγω χεριού του Φάτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Μπαρτσελόνα, είναι κάτι παραπάνω από συζητήσιμο, γιατί ο Ανσού δεν είναι εκείνος που σκοράρει και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ακούσιο, ενώ στη φάση του Ντούμφρις φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός αγγίζει την μπάλα στο χέρι του, το οποίο είναι πλήρως τεντωμένο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα