Champions League: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο Μόναχο και στο Λονδίνο

Δύο κρίσιμες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν απόψε στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης των «16» του Champions League.

Το Μόναχο μαγνητίζει απόψε (22:00) όλα τα βλέμματα ενόψει του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες συγκρούονται στον μεταξύ τους επαναληπτικό για την φάση των «16» του Champions League, με τους Βαυαρούς να έχουν το αβαντάζ για την πρόκριση στα προημιτελικά μετά τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας καλούνται τουλάχιστον να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Το έργο τους όμως δεν θα είναι εύκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Γάλλοι είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να φύγουν από την πρωτεύουσα της Βαυαρίας με το «εισιτήριο» για την 8άδα και την κλήρωση στις 17 του μηνός.

Πεδίο μάχης αποτελεί απόψε (22:00) το Λονδίνο για Τότεναμ και Μίλαν. «Σπιρούνια» και «ροσονέρι» αναμετρούνται στην αγγλική πρωτεύουσα στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς, με έπαθλο το θετικό αποτέλεσμα ώστε να βρεθούν στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Ιταλοί έχουν το πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους με 1-0 στο «Σαν Σίρο», στο πρώτο ματς της φάσης των «16». Πλέον όμως, μένει να φανεί αν θα μείνουν «όρθιοι» στο Λονδίνο ή αν η ομάδα του Αντόνιο Κόντε θα ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και θα πάρει αυτή την πρόκριση για την 8άδα. Ο Ιταλός προπονητής θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας για το παιχνίδι, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στη χοληδόχο κύστη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα