Πόρτο – Ίντερ 0-0: Στους «8» οι Μιλανέζοι…

Η Ίντερ έμεινε όρθια στο «Ντραγκάο», απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από την Πόρτο και σε συνδυασμό με το υπέρ της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι, εξασφάλισε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League

Η Ίντερ πανηγύρισε την πρόκρισή της στους «8» του Champions League μετά την χθεσινή «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στo «Ντραγκάου» από την Πόρτο και σε συνδυασμό με το υπέρ της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο.

Οι Μιλανέζοι ήταν άψογα στημένοι στην άμυνα και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Κόστα.

Από την άλλη πλευρά οι «δράκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Είχαν δύο δοκάρια στο 95’ με τους Γκαλένο και Γκρούγιτς, ενώ στο 97’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πέπε.

ΠΟΡΤΟ: Κόστα, Πέπε, Καρντόζο, Μαρκάνο, Σανουσί (84’ Λόντερ), Εουστάκιο (71’ Αντρέ Φράνκο), Ουρίμπε (84’ Γουέντελ), Γκρούγιτς, Εβανίλσον (71’ Μαρτίνεθ), Ταρεμί, Γκαλένο.

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν (80’ Μπρόζοβιτς), Ατσέρμπι, Μπαστόνι (74’ Ντε Βρι), Ντάμφρις, Μπαρέλα (80’ Σκρίνιαρ), Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο (70’ Ντ’ Αμπρόσιο), Μαρτίνες, Τζέκο (70’ Λουκάκου).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα