Προκριματικά Champions League: Πρόκριση με ανατροπή η Μόλντε - Στην παράταση η Μακάμπι Χάιφα

Το 1-0 του πρώτου ματς ανέτρεψε η Μόλντε που προκρίθηκε στην επόμενη φάση προκριματικών του Champions League επί της Ελσίνκι με 2-0. Στην παράταση πήρε την πρόκριση η Μακάμπι Χάιφα επί τη Σερίφ Τιρασπόλ.

Δεν άφησε περιθώρια η Μόλντε στην Ελσίνκι στη Νορβηγία και με σκορ 2-0 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση των ομίλων του Champions League.

Το σκορ για τους Νορβηγούς άνοιξε στο 74' ο Έρικσεν ενώ στο 89' ο Μπρινχίλντσεν έκανε το 2-0 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Στην επόμενη φάση η Μόλντε θα αντιμετωπίσει το νικητή του Κλακσβικ-Χάκεν.

Μακάμπι Χάιφα - Σερίφ Τιρασπόλ 4-1

Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους Μακάμπι Χάιφα και Σέριφ Τιρασπόλ.

Με βάση του 1-0 του πρώτου ματς η Μακάμπι κυνηγούσε τη νίκη όμως η Σέριφ άνοιξε το σκορ στο 20' με πέναλτι. Η ισοφάριση ήρθε στο 33' με γκολ του Τσέρι μετά από ασίστ του Σαμπά, με τον Τζάμπερ να κάνει το 2-1 στο 85' και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Εκεί όπου ο Ντιν Νταβίντ της Μακάμπι πήρε μια πάσα και από θέση μέσα στην περιοχή σηκώνει την μπάλα πάνω από τον Κοβάλ, ο οποίος ήταν εκτός εστίας και έκανε το 3-1 ενώ λίγο αργότερα ο Σουράνοφ έκανε το 4-1 καθαρίζοντας έτσι την υπόθεση πρόκρισης για την ομάδα του Ισραήλ.

Στην επόμενη φάση η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει την Μπρατισλάβα, ενώ Σέριφ θα παίξει για τα προκριματικά του Europa League με τον Μπάτε Μπορίσοφ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα