Μπρινιόλι: «Περήφανος για την ομάδα» (vid)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αναφέρθηκε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έπαιξε καταλυτικό στην πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ. Ο τερματοφύλακας των «πράσινων» έκανε μεγάλη εμφάνιση στη Μασσαλία τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στη διαδικασία των πέναλτι.

Μιλώντας στην Cosmote TV υποστήριξε: «Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα μου. Δεν έπαιξα ποτέ Champions League ή προκριματικά, ούτε στο Europa League ούτε γενικά στην Ευρώπη. Ήρθα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό επειδή ήξερα ότι μπορεί να μου δώσει αυτήν την ευκαιρία. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, για ό,τι κάναμε απόψε. Ήταν απίστευτο ματς, είμαι πραγματικά πολύ περήφανος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Μαρσέιγ είναι μία ομάδα που χτίστηκε για να παίξει στο Champions League και προσπάθησε να κάνει την πρώτη πρόκρισή της. Γνωρίζαμε ότι το 1ο μέρος θα είναι δύσκολο, αλλά δεν περιμέναμε τόσο δύσκολο. Στο ημίχρονο πήραμε ανάσα, σκεφτήκαμε τι πρέπει να κάνουμε στο 2ο μέρος. Ο προπονητής μας βοήθησε, είχαμε καλή νοοτροπία και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν έγινε κάτι μαγικό, μόνο είχαμε την επιθυμία να πετύχουμε τον στόχο μας και τα καταφέραμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα