Η Αντβέρπ προσγείωσε την ΑΕΚ, μετά την απογείωση με την Ντιναμό

Η Αντβέρπ δεν είναι Βραζιλία αλλά και η ΑΕΚ δεν έγινε από τη μια ημέρα στην άλλη υπερομάδα και αυτό το κατάλαβαν όλοι στην Αμβέρσα.

«Ψήλωσε» η ΑΕΚ και είναι λογικό μετά τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το θρίλερ του Σαββάτου στην «OPAP Arena», αλλά ήρθε γρήγορα η Αντβέρπ για να προσγειώσει τον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό.

Ναι, η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει στην Αμβέρσα αλλά εάν μείνει εκεί, τότε θα βλέπει το σεντόνι από την τηλεόραση.

Η Αντβέρπ δεν είναι Βραζιλία και μπορεί να μην διαθέτει παίκτες που είχε στο ρόστερ της για παράδειγμα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά είναι μια ομάδα που παίζει με το μαχαίρι στα δόντια και έχει έναν προπονητή που ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει.

Σαφώς και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να χαμηλώσει ξανά το κεφάλι και να καταλάβει πως ο επαναληπτικός θα είναι μια μάχη.

Η Αντβέρπ παίζοντας με παίκτη λιγότερο όχι μόνο πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε αλλά πήρε και ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς. Τώρα η ΑΕΚ καλείται να απαντήσει, να δείξει χαρακτήρα και να κάνει την ανατροπή, βγάζοντας ψυχή και πάθος, με τον κόσμο στο πλευρό της.

ΥΓ Η ΑΕΚ έπαιξε για 45 λεπτά με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Μπατάιγ αλλά την καλύτερη στιγμή στην επανάληψη την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Κουλιμπαλί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα