Τούχελ: «Δεν σκέφτηκα ποτέ την παραίτηση»

Ο Τόμας Τούχελ δηλώνει έτοιμος να παλέψει μέχρι τέλους για την Μπάγερν. Τι είπε πριν από το ματς με την Άρσεναλ για το Champions League,

H Μπάγερν δίνει την Τρίτη (9/4) στο Λονδίνο τον πρώτο προημιτελικό για το Champions League απέναντι στην Άρσεναλ και στην Γερμανία αναφέρουν ότι εάν οι Βαυαροί χάσουν θα προχωρήσουν σε άμεση αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο τους και δεν θα περιμένουν όχι απλώς το καλοκαίρι, αλλά ούτε τη ρεβάνς του Μονάχου.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πάντως ότι δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά το πώς θα προχωρήσει η ομάδα του όπως πρέπει στη διοργάνωση, ενώ παραδέχτηκε ότι αξίσει σε όλους η σκληρή κριτική για την φετινή πορεία.

«Είμαι αρκετά μεγάλος για να υπερασπιστώ την απόφασή μου. Είναι απλώς ποδόσφαιρο, αν και σημαίνει τόσα πολλά σε μένα. Απλά η παραίτηση δεν ήταν επιλογή. Ξέρω πώς δουλεύω. Δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε οι σκληρότεροι κριτές. Μάς λείπει το πάθος στο πρωτάθλημα. Δεν δείχνουμε την ίδια σταθερότητα, όμως τώρα δεν παίζουμε πρωτάθλημα. Μας αξίζει η κριτική. Δεν δείχνουμε το πάθος που πρέπει. Δίνω τα πάντα για την ομάδα που προπονώ. Θα είμαι χαρούμενος να μπορώ να προπονώ σε αυτό το επίπεδο και θα συνεχίσω να τα δίνω όλα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα