Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ: Το «πρέπει» των «ροχιμπλάνκος» και η ευκαιρία των Βεστφαλών

Κομβικής σημασίας είναι η αποψινή αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Champions League.

Στις 22:00 η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Ντόρτμουντ στο «Μετροπολιτάνο» για την προημιτελική φάση του Champions League.

Ο αποψινός αγώνας αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση, ενόψει και της ρεβάνς στη Γερμανία. Οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν στους «16» να αποκλείσουν την Ίντερ στα πέναλτι.

Η ομάδα της Μαδρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Ντεμπάι, ωστόσο καλείται να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Σιμεόνε αγωνίζονται καλύτερα μπροστά στο κοινό τους και γνωρίζουν πως σε περίπτωση ήττας θα έχουν δύσκολο έργο στην έδρα των «κιτρινόμαυρων».

Τόσο η Ατλέτικο, όσο και η Ντόρτμουντ παίρνουν δύναμη από τον κόσμο τους και η νίκη είναι μονόδρομος για τους «κολτσονέρος», έτσι ώστε να παρουσιαστούν με το προβάδισμα πρόκρισης στη Γερμανία.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ ξεπέρασε το εμπόδιο της Αϊντχόφεν στη φάση των «16» και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που κυμαίνεται στα μέτρα της.

Οι Βεστφαλοί μπορεί να απέφυγαν τα «βαριά χαρτιά» της διοργάνωσης, ωστόσο δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην Ατλέτικο. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να το υπερασπιστούν στην «καυτή» έδρα τους και να πανηγυρίσουν στο τέλος την πρόκριση στα ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά το 2013.

Οι δύο ομάδες δεν αποτελούν φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως αναμένεται να δώσουν σκληρές «μάχες» με φόντο το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική τετράδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα