Champions League: Η ατυχία δεν μειώνει την επιτυχία

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε έξι δοκάρια σε δύο ματς με την Ντόρτμουντ, αλλά δικαίως θα τη δει στο «Γουέμπλεϊ». 

Σε πολλούς φίλους του ποδοσφαιρικού θεάματος δεν άρεσε. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιο θεαματική ομάδα από την Ντόρτμουντ, αλλά θα τη δει στον τελικό του Champions League γιατί σημάδευε τα δοκάρια της και ξέχασε να της βάλει γκολ σε δύο 90λεπτα.

Η Μπορούσια είναι ομάδα του προπονητή της, των παικτών-εργαλείων, των αστεριών όπως ο Σάντσο, των προσωπικοτήτων σαν τον Ματς Χούμελς. Αυτόν που έβαλε δυο γκολ με κεφαλιές, μέτρησε το ένα, ήταν αρκετό. Όταν είχε προηγηθεί άλλο ένα στο πρώτο ματς από τον Φίλκρουγκ, εκεί όπου η Παρί είχε αρχίσει το χορό των δοκαριών. Έξι το σύνολο. Σε διαγωνισμό να το κυνηγούσε, δεν θα τα κατάφερνε.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα παίξει κόντρα στην Ρεάλ προτού πάει εκεί, αλλά θα προτιμούσε να ήταν στον τελικό κι ας έπαιζε με την... Μπάγερν. Πολύ πιθανό, βέβαια, να δούμε έναν γερμανικό τελικό στο Λονδίνο, την ώρα που η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο θα έχει κάνει πλάκα στους δύο φιναλίστ. Αλλά για το ζευγάρι έχουμε μερικές ώρες ακόμα. Ο Αντσελότι συνήθως δεν είναι τόσο σίγουρος ότι αρκεί η υπεροχή και η ανωτερότητα. Ειδικά απέναντι σε Γερμανούς και με πιο βαριά φανέλα.

Το Champions League είναι μία κατάρα για την Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή τη φορά έγινε και με τρόπο σαδιστικό. Μόνο που η Ντόρτμουντ του ικανότατου προπονητή... οπαδού της, Έντιν Τέρζιτς, δεν έχει μόνο την τύχη να βλέπει τα γκολ να γίνονται δοκάρια. Έχει την τύχη να είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, οργανωμένη, πειστική, επικίνδυνη και αποτελεσματική. Επίσης ξέρει να φτάνει και σε τελικούς. Κι αυτό, σε τέτοιο επίπεδο, πάντα μετράει πολύ...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα