Champions League: Μεγάλα ματς σε Παρίσι και Πορτογαλία

Συνεχίζεται απόψε (6/3, 22:00) η  φάση των δεύτερων αγώνων των «16» του Champions League, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα.

Στο «Παρκ ντε Πρενς» η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει (22:00) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον δεύτερο αγώνα στην φάση «16» του Champions League. H ομάδα του Τόμας Τούχελ καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Μάντσεστερ.

Πιθανή είναι η επιστροφή του Έντισον Καβάνι στην αποστολή της ομάδας, ενώ από την άλλη, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετράει 10 απουσίες λόγω τραυματισμών, γεγονός που σημαίνει ότι το θαύμα της πρόκριση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Πόρτο υποδέχεται την Ρόμα του Κώστα Μανωλά, με το πρώτο ματς να δίνει προβάδισμα στους Ιταλούς, οι οποίοι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1.

Οι Πορτογάλοι, οι οποίοι καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα, θα παραταχθούν χωρίς απoυσίες, ενώ η ομάδα της Ρόμα και το σύνολο του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο θα παραταχθεί χωρίς Τζανιόλο (είχε πετύχει και τα δύο γκολ στο πρώτο παιχνίδι), Ουντέρ και Παστόρε.

Το σημερινό πρόγραμμα των «16»

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

22:00 Πόρτο - Ρόμα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα