Champions League: Οι μεγαλύτεροι χασογκόληδες στα πέναλτι (vid)

Ο Κουν Αγκουέρο, με το πέναλτι που έχασε στον αγώνα με την Τότεναμ, μπήκε στην πρώτη τριάδα των χασογκόληδων από τα 11 βήματα στην ιστορία του Champions League.

Το πέναλτι θεωρείται ένας απλός τρόπος για να σκοράρει μια ομάδα. Όχι πάντα όμως, όπως διαπιστώσαμε και χτες (9/4) το βράδυ στον αγώνα Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (1-0) για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Κουν Αγκουέρο, με το πέναλτι που έχασε στον αγώνα, έβαλε το όνομά του στην πρώτη τριάδα των χασογκόληδων από τα 11 βήματα στην ιστορία της διοργάνωσης.

O Αργεντινός επιθετικός έχει χάσει 4 πέναλτι στη διοργάνωση. Το αρνητικό ρεκόρ του, μάλιστα, θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν υπολογίζονταν τα δυο χαμένα πέναλτι στα προκριματικά του Champions League 2016-17 κόντρα στη Στεάουα.

Τέσσερα χαμένα πέναλτι έχει στο λογαριασμό του και ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι. Στο ένα μάλιστα, το 2007, «έβαλε το χεράκι του» (τρόπος του λέγειν αφού η μπάλα έφυγε άουτ) ο Αντώνης Νικοπολίδης στον αγώνα Ρεάλ-Ολυμπιακός 4-2.

Πρώτος, ωστόσο, σε αυτή τη λίστα είναι ο Τιερί Ανρί ο οποίος με την Άρσεναλ έχασε πέντε πέναλτι σε διάστημα πέντε χρόνων (από το 2000 κόντρα στη Λα Κορούνια έως το 2005 κόντρα στον Άγιαξ).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα