Κλοπ: «Η ομάδα μου πήρε τον τίτλο, χωρίς να έχει καύσιμα στο ντεπόζιτο»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις μετά το τέλος του τελικού του Champions League τόνισε πως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής του.

Πανευτυχής ήταν μετά τον τελικό ο Γιούργκεν Κλοπ. Στην τρίτη του παρουσία ως τεχνικός της Λίβερπουλ, ο Γερμανός πανηγύρισε με την ομάδα του το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαια, μιας και τις δύο προηγούμενες φορές είχε φύγει με «σκυμμένο το κεφάλι».

Τότεναμ-Λίβερπουλ 0-2: Τα highlights του τελικού

«Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενος, για τα παιδιά, για όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο, για την οικογένειά μου. Υπέφεραν για μένα, το αξίζουν περισσότερο από τον καθένα. Έχετε δει ποτέ μία ομάδα να παλεύει τόσο, χωρίς να έχει «καύσιμα στο ντεπόζιτο»; Έχουμε κι έναν γκολκίπερ που κάνει τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα.

Σαλάχ: «Έχω θυσιάσει πολλά σε αυτήν την βραδιά»

Είναι η καλύτερη βραδιά στην επαγγελματική μας καριέρα. Μας πήρε λίγο χρόνο, είναι σημαντικό για την ανάπτυξή μας και την βελτίωση μας. Αυτή η επιτυχία θα βοηθήσει πολύ, τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε. Οι ιδιοκτήτες δεν μας πιέζουν ποτέ. Συνήθως 20 λεπτά μετά τον αγώνα νιώθω σχεδόν μεθυσμένος, αλλά τώρα έχω πιει μόνο νερό.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα