Η μεγάλη 18η Ιούνη για τον Ολυμπιακό

Την κλήρωση του Champions League περιμένουν πως και πως στο λιμάνι από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθούν πολλά.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ τη Δευτέρα 24 Ιουνίου η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας του Πειραιά και τα στελέχη της έχουν αναλάβει την υλοποίηση του.

Ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Πειραιά για τη νέα σεζόν είναι η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως η ομάδα του Πειραιά έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα την Ευρώπη. Γνωρίζουν ότι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι δύσκολη, αλλά ο στόχος είναι η ομάδα του Πειραιά να παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τον χειμώνα.

Η μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό είναι η 18η Ιουνίου. Την ερχόμενη Τρίτη στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλος τους στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 23 ή 24/7 και 30 ή 31/7.

Βικτόρια Πλζεν ή PSV Αϊντχόφεν θα είναι αντίπαλο του Ολυμπιακού στην προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Οι πιθανότητες είναι 50-50 για την ομάδα του Πειραιά που φυσικά και θέλει να βρεθεί απέναντι στην ομάδα από την Τσεχία και όχι στη δευτεραθλήτρια Ολλανδίας. Σαφώς όμως και το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα παίξει τον ρόλο του στις μεταγραφές, αλλά και στον τρόπο που θα γίνει από τις 24 Ιουνίου η προετοιμασία επί πολωνικού εδάφους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα