Στην Πλζεν προτιμούσαν τη Βασιλεία από τον Ολυμπιακό

Στην Πλζεν προτιμούσαν αντίπαλο τη Βασιλεία αντί για τον Ολυμπιακό στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι η Πλζεν θα κληρωνόταν είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με τη Βασιλεία στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ποδοσφαιριστές της είχαν ρωτηθεί πριν από την κλήρωση σχετικά με τον αντίπαλο που προτιμούσαν και είχαν πει: Ο Ράντιμ Ρέζνικ, δεξιός μπακ της ομάδας: «Στην Ελλάδα έχω παίξει με την εθνική ομάδα μερικές φορές και ποτέ δεν ήταν ευχάριστοι οι αγώνες εκεί».

Ο μέσος Λούκας Κάλβακ: «Είναι μεγάλες ομάδες, παίζουν στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Θα ασχοληθούμε μαζί τους μετά την κλήρωση».

Όταν η κληρωτίδα έφερε τον Ολυμπιακό αντίπαλο της Πλζεν, οι παίκτες κάθε άλλο παρά χάρηκαν.

«Έχω εμπειρία από ελληνικό ποδόσφαιρο αφού αντιμετώπισα με την Σπάρτα Πράγας τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας ανεπιθύμητος αντίπαλος. Ομολογώ πως ήθελα την Βασιλεία. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα εκρηκτικό περιβάλλον και δύσκολες καιρικές συνθήκες, όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το κλειδί θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας» δήλωσε ο αρχηγός Ρομάν Χούμπνικ.

Ο 35χρονος αριστερός μπακ, Ντάβιντ Λιμπερσκί πρόσθεσε: «Ήθελα να παίξουμε με την Βασιλεία αλλά ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια πραγματικότητα και θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Έχουμε παίξει αρκετά ματς, για παράδειγμα στην Τουρκία και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Θα υπάρχει μια κόλαση εκεί, για αυτό θα πρέπει να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα