Περιμένει Σισέ ή Μεριά ο Μαρτίνς για Πλζεν!

Μετά τον τραυματισμό του Βούκοβιτς, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το πρώτο ματς με την Βικτόρια, ο Πορτογάλος είναι αναγκασμένος να αναμένει την επιστροφή των δύο Αφρικανών για να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

 

Ο τραυματισμός του Γιάγκος Βούκοβιτς ήταν ένα «χτύπημα» για τον Πέδρο Μαρτίνς. Και το λέμε αυτό, γιατί φαινόταν απ’ όλα όσα έχει δείξει εώς τώρα στην Πολωνία, ότι προσπαθούσε να «δέσει» το δίδυμο Σεμέδο – Βούκοβιτς ενόψει Βικτόρια Πλζεν.

Ήρθε όμως η θλάση του Σέρβου στο φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ και αναγκάζει τον Πορτογάλο τεχνικό να περιμένει έναν εκ των Σισέ ή Μεριά να ολοκληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα για να τους υπολογίζει για το πρώτο ματς στην Τσεχία.

Όχι ότι δεν εμπιστεύεται τον Αβραάμ ή τον Μπα. Απλώς για να έχει έξτρα όπλα στη «φαρέτρα» όταν θα βρεθεί αντιμέτωπη η ομάδα του με την Βικτόρια Πλζεν, η οποία κακά τα ψέματα θα έχει καλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που θα έχει δώσει έως τις 23 Ιουλίου ήδη δύο επίσημα παιχνίδια για το τσέχικο πρωτάθλημα.

Σίγουρα, ειδικά τον Μπα θα τον βάλει σχεδόν σε όλα τα φιλικά για να τον «ψήσει» και να του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα με τους Τσέχους.

Πάμε όμως στους Αφρικανούς. Ο Γιασίν Μεριά παίζει την Δευτέρα με τη φανέλα της Τυνησίας κόντρα στην Γκάνα. Μια Γκάνα που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία εώς τώρα στο Κόπα Άφρικα και θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Παπέ Σισέ παίζει σήμερα (5/7) με την Ουγκάντα και το φαβορί είναι η Σενεγάλη. Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, αλλά αν κάποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να γυρίσει νωρίτερα στον Ρέντη, αυτός είναι ο Μεριά.

Να θυμίσουμε ότι το αρχικό πλάνο είναι οι Αφρικανοί να πάρουν περίπου 10 μέρες άδεια όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην Αίγυπτο. Δεν αποκλείεται όμως αυτό το πλάνο να τροποποιηθεί μετά τις εξελίξεις με τον τραυματισμό του Βούκοβιτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα