Οι παίκτες της Πλζεν τρέμουν «τον φονικό καιρό στην Ελλάδα»

Τον καιρό φαίνεται να φοβούνται περισσότεροι οι ποδοσφαιριστές της Βικτόρια Πλζεν ενόψει της αυριανής (30/9, 21.30) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην Αθήνα προβληματίζουν ιδιαίτερα τους παίκτες της Βικτόρια Πλζεν ενόψει της αυριανής (30/7, 21.30) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Χωρίς Τσέρμακ η Πλζεν με Ολυμπιακό

«Θα είναι δύσκολα λόγω της υγρασίας και της ζέστης που θα επικρατεί. Αυτός ο καιρός ίσως είναι φονικός. Τουλάχιστον το ματς διεξάγεται στις 21.30 και θα έχει πέσει κάπως η θερμοκρασία», δήλωσε Νταβίντ Λιμπερσκί λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ελλάδα.

Oι Τσέχοι αφήνουν το Πλζεν με θερμοκρασία 24 βαθμούς και έρχονται στην Αθήνα όπου η θερμοκρασία είναι τουλάχιστον 10 βαθμούς υψηλότερη.

Οι Τσέχοι μιλούν για «φονικό καιρό» - Τι θερμοκρασία θα έχει αύριο στο Καραϊσκάκη

«Η ρεβάνς μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα είναι ανοικτή. Αν σκοράρουμε τα πάντα θα αλλάξουν», τόνισε ο Πάβελ Βρμπα για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Και ο Πάτρικ Χροσόφσκι πρόσθεσε: «Νομίζω πως το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα