Πότε παίζει ο Ολυμπιακός με την Μπασακσεχίρ

Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Μπασακσεχίρ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 13 Αυγούστου

Ο Ολυμπιακός έπειτα από την πρόκριση σε βάρος της Βικτόρια Πλζεν στρέφει πλέον το βλέμμα του στην Μπασακσεχίρ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το προφίλ της Μπασακσεχίρ

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη 7 Αυγούστου (20:45) στην Τουρκία, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου (21:30) στο Καραϊσκάκη.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» περάσουν και το «εμπόδιο» της Μπασακσεχίρ, τότε θα βρεθούν στα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκεί θα βρουν στον δρόμο τους είτε τον νικητή του ζευγαριού Κρασνοντάρ - Πόρτο είτε αυτόν του Κλαμπ Μπριζ - Ντινάμο Κιέβου. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει 20 ή 21 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 27-28 Αυγούστου.

Πιθανή επιτυχία του Θρύλου και στα πλέι-οφ του Champions League, θα τον στείλει στους ομίλους της διοργάνωσης και στην κλήρωση που θα γίνει στις 29 Αυγούστου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα