Πέρασε από το Κράσνονταρ με φοβερό γκολ του Ολιβέιρα η Πόρτο (vid)

Η Πόρτο «άλωσε» το Κράσνονταρ με ένα φοβερό γκολ του πρώην άσου του ΠΑΟΚ Σέρτζιο Ολιβέιρα και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στα Play offs του Champions League.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα έκανε τη διαφορά για την Πόρτο με ένα καταπληκτικό γκολ/φάουλ μέσα στο Κράσνονταρ και έδωσε τη νίκη στους «δράκους» με σκορ 1-0. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η πορτογαλική ομάδα πολύ δύσκολα θα χάσει την πρόκρισή στα Play offs του Champions League, εκεί όπου θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ρώσοι μπορεί να παρέταξαν στην αρχική τους ενδεκάδα το επιθετικό όπλο που ακούει στο όνομα Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο η Πόρτο, είχε την υπεροχή δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων, δεν κατάφερε όμως να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε, και το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Πορτογάλοι συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες, μη μπορώντας όμως να σκοράρουν. Στο 62' ο Μπεργκ αντικαταστάθηκε από τον Άρι, και στο 89' ο Σέρτζιο Ολιβέιρα με φανταστική εκτέλεση φάουλ, άνοιξε το σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα, και έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο Ντραγκάο.

Οι συνθέσεις:

Κράσνονταρ: Σαφόνοφ, Μαρτίνοβιτς, Σπάγιτς, Ραμίρεζ, Καμπελά, Βάντερσον, Ναμλί (66' Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ (62' Άρι), Βιλένα, Καμπόλοφ (72' Φιόλουσον), Πετρόφ

Πόρτο: Μαρκεζίν, Πέπε, Μαρκάνο, Ρομάριο Μπαρό (56' Μαρουλάντα), Μαρεγκά, Τέλες, Κορόνα (85' Οτάβιο), Μαναφά, Ντανίλο, Ολιβέιρα, Σοάρες (74' Ζε Λουίς)

Δείτε το tweet με το γκολ του Ολιβέιρα:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα