Σε ειδική αποστολή ο Μασούρας

Ο Γιώργος Μασούρας έχει αποδειχτεί πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς του έχει αναθέσει ειδικό ρόλο για το ματς με την Κράσνονταρ.

Η διαδικασία των προκριματικών απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα απ’ όλους στην ομάδα. Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός τα έχει πάει περίφημα και έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο προκρίσεις. Απομένει μία ακόμα για να πετύχει τον μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στους ομίλους του Champions League.

Στα ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής η ομάδα του Πειραιά αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν συνεισφέρει για να έρθουν οι επιτυχίες. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 25χρονος άσος έχει το «χρυσό» γκολ στην Κωνσταντινούπολη στο παιχνίδι με τη Μπασακσεχίρ, αλλά και μία ασίστ στο 4-0 επί της Βικτόρια Πλζεν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτά, όμως, είναι ίσως λίγα από εκείνα που πραγματικά προσφέρει μέσα στο γήπεδο.

Ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως είναι από τους πλέον απαραίτητους ποδοσφαιριστές για τις διπλές «μάχες» με την Κράσνονταρ. Ο Μασούρας εκτός από το ότι έχει μεγάλη άνεση να μπαίνει στις φάσεις και να δημιουργεί καταστάσεις στις αντίπαλες άμυνες είναι πολύ σημαντικός στη συνολική λειτουργία του Ολυμπιακού.

Αυτό που αρέσει περισσότερο απ’ όλα στον προπονητή των «ερυθρόλευκων» είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή προσηλωμένο στην τακτική της ομάδας του. Γι’ αυτό και ενόψει των αγώνων με την Κράσνονταρ έχει αναθέσει στον Μασούρα ειδικό ρόλο. Έχει διαπιστώσει ότι πρόκειται για μία αρκετά γρήγορη ομάδα και πολύ επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση.

Θέλει απ’ όλη την ομάδα να συμμετέχει και στην αμυντική λειτουργία προκειμένου να… αναχαιτίσουν τους Ρώσους, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να χτυπήσουν σε κόντρα επιθέσεις. Ο Μασούρας θα είναι ένα από τα κλειδιά του Ολυμπιακού για να φτάσει το βράδυ της Τετάρτης στη νίκη επί της Κράσνονταρ. Είναι παίκτης που βοηθάει πολύ ανασταλτικά και με την Κράσνονταρ θα πρέπει να το κάνει ακόμα περισσότερο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα