Μόουρα: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ!»

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Τότεναμ Λούκας Μόουρα στάθηκε στο φινάλε στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού και πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα να παίζει κόντρα στους Πειραιώτες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Ο Βραζιλιάνος άσος της Τότεναμ Λούκας Μόουρα σημείωσε "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ, σε αυτό το γήπεδο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού σπρώχνουν την ομάδα σε κάθε λεπτό. Βγάλαμε το πιο δύσκολο κομμάτι του αγώνα, τα πρώτα λεπτά όπου και πετύχαμε δυο γκολ αλλά στη συνέχεια κάναμε λάθη και το πληρώσαμε.

Δεν επιτρέπεται να κάνουμε αυτά τα λάθη. Δεν πρέπει να μην χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κανένα σημείο του αγώνα. Είναι βέβαια σημαντικό που πήραμε το βαθμό εδώ, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε στη συνέχεια περισσότερο.

Εύχομαι να καταφέρουμε να βρεθούμε και πάλι στον τελικό αλλά αυτή τη φορά να κερδίσουμε το τρόπαιο. Είναι όμως μια άλλη σεζόν, διαφορετική από την περσινή. Πρέπει να σταματήσουμε τα λάθη που κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια και να σκοράρουμε στις φάσεις που δημιουργούμε και να παίζουμε με προσήλωση και αυτοσυγκέντρωση"


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα