Ποτσετίνο: «Ο χειρότερος αντίπαλος μας αυτή την περίοδο είναι ο εαυτός μας!»

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο τεχνικός της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Η Τότεναμ υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Τρίτης (22/10, 22:00) παράλληλα με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο «Γ.Καραϊσκάκης» (22:00), με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να μιλάει «έξω από τα δόντια» σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του αυτή την περίοδο (1 νίκη στα τελευταία 7 ματς) αλλά και για το τι πρόκειται να δει ο κόσμος από τους Λονδρέζους σε αυτή την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού:

«Αυτή την περίοδο ο χειρότερος αντίπαλός μας είναι ο εαυτός μας. Πρέπει να κοντραριστούμε όχι μόνο με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και με τον εαυτό μας, θέλουμε τη νίκη για να οικοδομήσουμε αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει πίεση στην ομάδα. Οι παίκτες πρέπει να βρουν την ελευθερία για να αποδώσουν. Σε τέτοιες περιόδους το σημαντικό είναι να είσαι δυνατός, συγκεντρωμένος και προσηλωμένος. Μετά τον τελικό του Champions League οι προσδοκίες για το σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε πολύ υψηλό σημείο.

Πολλοί από τους παίκτες μου έρχονται για πρώτη αντιμέτωποι με κάτι τέτοιο. Ο κόσμος περιμένει πράγματα από εκείνους και δεν ανταποκρίνονται. Κάποιες φορές, καλό είναι να τρέχεις λιγότερο και να ξοδεύεις λιγότερη ενέργεια, να μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Γι’ αυτό χρειάζεσαι την εμπειρία.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα