To… 40άρι του Ομάρ με την Μπάγερν!

Ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού θα έχει την δύσκολη αποστολή της εξουδετέρωσης του Κομάν ή του Γκνάμπρι. Γράφει ιστορία με τα ερυθρόλευκα, καθώς θα συμπληρώσει 40 συμμετοχές σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός καλείται το βράδυ της Τρίτης (22/1, 22.00) να κάνει μία υπέρβαση. Ακόμα και το «Χ» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, αποτελεί τεράστια επιτυχία, καθώς είναι κάτι το οποίο δεν το πετυχαίνουν εύκολα ούτε ευρωπαϊκοί «κολοσσοί». Οι «ερυθρόλευκοι» ανυπομονούν από την κλήρωση του Αυγούστου για το συγκεκριμένο ματς. Όπως ανυπομονούν και για τη «μάχη» στο Μόναχο.

Είναι ιστορικά τα παιχνίδια με τους Βαυαρούς, παιχνίδια που μπορεί να τα θυμάται ο κόσμος για μία ζωή αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα.

Η Ευρώπη στα… πόδια του Ελαμπντελαουί

Ιστορικό είναι το πρώτο ματς με την Μπάγερν και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ κόντρα στους Γερμανούς θα συμπληρώσει 40 παιχνίδια στην Ευρώπη με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Ούτε ο ίδιος δεν το φανταζόταν το καλοκαίρι του 2014 ότι θα έφτανε στο σημείο να διανύει την έκτη του σεζόν στον Ολυμπιακό και θα έπιανε… 40άρι! Για να καταλάβετε το τι έχει πετύχει ο Νορβηγός, έχει σχεδόν τα μισά παιχνίδια από τον 35άρη Βαλμπουενά που πάτησε «100άρα» με την Τότεναμ. Ο Γάλλος στην έβδομη σεζόν του στην Μαρσέιγ κατάφερε να φτάσει τα 40 ματς, ενώ ο Ομάρ στην έκτη του χρονιά στο λιμάνι.

Άλλο ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι το ότι από τη στιγμή που απουσιάζει ο Βαλμπουενά και τραυματίστηκε με τον ΟΦΗ ο Τοροσίδης, ο Ομάρ γίνεται ο πιο έμπειρος παίκτης του Ολυμπιακού αποκλειστικά στο Champions League. Θα «γράψει» 19 συμμετοχές, ενώ ο Αβραάμ ακολουθεί με 12.

Ελαμπντελαουί: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Η αποστολή που θα έχει φυσικά ο Ελαμπντελαουί κόντρα στην Μπάγερν θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς θα κληθεί να «αναχαιτίσει» είτε τον Κομάν, είτε τον Γκνάμπρι. Τις δύο «σφαίρες» δηλαδή των Βαυαρών! Δύο ποδοσφαιριστές που τη φετινή σεζόν έχουν κάνει σμπαράλια πολλές άμυνες. Ειδικά ο Γκνάμπρι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και η Τότεναμ το ένιωσε για τα καλά στο πετσί της πριν από 20 μέρες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα