Ποιος είναι ο Ξενιτίδης που βρίσκεται στην αποστολή του ματς με την Μπάγερν

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου τον νεαρός Γιώργο Ξενιτίδη.

Οι τέσσερις απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου είχαν ως αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει πρόβλημα ακόμα και για τον καταρτισμό της αποστολής. Ο Πορτογάλος προπονητής μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Μπάγερν.

Ο ένας απ’ αυτούς είναι ο τερματοφύλακας, Καραργύρης, ο οποίος θα «κοπεί» από την τελική 18άδα. Ο άλλος είναι ο Γιώργος Ξενιτίδης, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Πορτογάλου κόουτς για το παιχνίδι με τους Βαυαρούς.

Με Ξενιτίδη η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Μπάγερν

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γιώργος Ξενιτίδης έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 1999 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει εξίσου καλά τόσο ως «εξάρι» όσο και ως «δεκάρι». Τον νεαρό άσο που κατάγεται από το Τύμπανο Ξάνθης τον έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς από πέρσι.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ξενιτίδης ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην προετοιμασία. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έβγαλε ένα μέρος της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων», αλλά λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο έφυγε από την Πολωνία και επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει την αποθεραπεία του. Είναι ένα παιδί που θεωρείται από τα σπουδαία ταλέντα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο οποίος φέτος δεν έχει συμμετοχές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα