Στα ραντάρ Ευρωπαίων οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ποιοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη το βράδυ και ποιοι αναμένονται την Κυριακή στο ματς με την ΑΕΚ.

Αρκετός κόσμος του ποδοσφαίρου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πάντοτε στα ματς του Champions League σκάουτ ξένων συλλόγων βρίσκονται στο φαληρικό γήπεδο. Έτσι έγινε και την Τρίτη στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τους Βαυαρούς.

Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε η Γουέστ Χαμ, η Στουτγκάρδη και η Μαρσέιγ. Οι τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι είχαν κατασκόπους τους στο φαληρικό γήπεδο. Πρόκειται για ομάδες που στο παρελθόν έχουν δείξει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Προφανώς και κατηφόρισαν στον Πειραιά για να τσεκάρουν κάποιον ή κάποιους από τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Εκτός από τους κατασκόπους αρκετοί ήταν και οι μάνατζερ που έδωσαν το παρών στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου. Απ’ αυτούς ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία του Σάντσο Φρέιτας, του μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα από σουίτα του φαληρικού γηπέδου.

Όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ» μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ήδη στον Ολυμπιακό υπάρχει επίσημη ενημέρωση πως η Φέγενορντ θα έχει κατάσκοπο στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα