Τσιμίκας: «Ήρθαμε στο Μόναχο για τη νίκη!» (vid)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το αυριανό (06/11) παιχνίδι με τη Μπάγερν και τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει στο Μόναχο με μοναδικό στόχο τη νίκη. 

Ο Κώστας Τσιμίκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου.

Μαρτίνς: «Να γράψουμε ιστορία στο Μόναχο, ίσως παίξει ο Βαλμπουενά»

Από τα λόγια του Έλληνα μπακ εκείνο που προέκυψε είναι η τεράστια αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα του Πειραιά για το παιχνίδι με τη Μπάγερν.

«Ο Ολυμπιακός έχει καλό transition, από τους παίκτες του ξεχωρίζει ο Γκιγιέρμε»

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κώστας Τσιμίκας…

Είναι από τα παιχνίδια που παρακολουθεί όλη η Ευρώπη το αυριανό. Τι περιμένεις;

«Πρώτα απ' όλα περιμένω από την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Περιμένω από τον εαυτό μου να δώσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο παιχνίδι το ξέρουμε, αλλά ήρθαμε εδώ με στόχο μόνο τη νίκη.»

Στη Μπάγερν υπάρχουν προβλήματα. Έφυγε ο προπονητής και ήρθε νέος προπονητής. Περιμένετε ότι θα είναι επιθετική και οργισμένη;

«Σίγουρα περιμένουμε η Μπάγερν να παίξει καλά αύριο. Πιστεύω ότι θα παίξει με το ίδιο πλάνο που είχε με τον προηγούμενο προπονητή. Η Μπάγερν είναι Μπάγερν, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εξαρτάται και από εμάς πως θα είμαστε. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στο Καραϊσκάκη και να δείξουμε πως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα.»

Το τελευταίο παιχνίδι ήταν οριακό. Πως περιμένεις το αυριανό;

«Έχουμε κάνει τα πλάνα μας με τον προπονητή στις προπονήσεις μας στο Ρέντη. Το θέμα είναι να το ακολουθήσουμε πιστά. Είμαστε Ολυμπιακός και έχουμε δείξει ότι έχουμε νικήσει στο παρελθόν ομάδες με τέτοια δυναμική και ευελπιστούμε να γίνει και αύριο.»

Για εσένα τι σημαίνει να έχεις απέναντι σου παίκτες μεγάλης αξίας, πως το ζεις όλο αυτό ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος;

«Ήταν ένα όνειρο ζωής όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που έχω φτάσει έως εδώ, αλλά δεν μου λέει κάτι. Προπονούμαι σκληρά για να αντιμετωπίζω τέτοιους παίκτες και μακάρι όλη αυτή η χαρά μου να είναι με νίκη.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα